Handflight Dag 15 september 2016 Vliegveld Middenmeer!

werd mede mogelijk gemaakt door:

Op donderdag 15 september vond, voor de 2e keer in Nederland, een Handflightdag plaats. Van 9 – 18 uur vlogen 20 Handflight deelnemers met een MLA op vliegveld Middenmeer in Noord Holland.

Er werd met 3 MLA vliegtuigen gevlogen.  1 van de vliegers, Chris van der Zee, is zelf Handflight Vlieger en vloog de deelnemers rond in zijn eigen aangepaste toestel.

Chris werd geinterviewd door TV Noord Holland die een mooie reportage vertoonden op TV om 17.00 uur die dag. De reportage ziet u hier: http://www.rtvnh.nl/nieuws/191816/vliegdag-middenmeer-geeft-gehandicapten-meer-vrijheid-quotin-de-lucht-heb-je-geen-beperkingquot-

Het doel van de Handflight dag was gehandicapten in contact te brengen met de Handflight sport, andere handflight vliegers en te laten meevliegen.

Monique Velzeboer was ook aanwezig om foto’s te maken; we hopen deze binnenkort op deze site te kunnen publiceren.

Bijzondere dank aan eigenaar Andre Harte en alle vliegers van vliegschool Adventure Flights te Middenmeer. Linda Harte verzorgde een perfecte catering en alle vrijwilligers en niet genoemde sponsoren droegen bij aan een succesvolle dag voor alle deelnemers.

In de middag waren Ronald ten Berge en Hans in t Spijker van Action Air Sports uit Weert met een paragliding scherm aanwezig, bijzonder leuk voor de deelnemers!

Dankzij de PR ondersteuning door Iris van Paridon van de afdeling aangepast sporten Kop van Noord Holland is er veel media aandacht geweest voor deze dag!. Zie voor meer aangepaste sporten in de maand september;  www.aangepastsporten.info.

DMMlogo+claim_groot

 Ook een Handflight dag organiseren?

Voor meer informatie over onze Stichting, vragen of andere opmerkingen neemt u contact met ons op via voorzitter@handflight.nl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>